Domů Profil prodejce Florianova huť
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Česka Lípa, ČR
  • 191 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (48) 100%
Nadšenci: 272
Aktivita: aktivní
Prodáno: 191
Registrace: 9.4.2010
Město: Česka Lípa
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Florianova huť

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den,

dovolte,abychom Vám představili naší malou rodinnou sklárnu,která byla založena v únoru roku 1995.Rádi bychom touto cestou představili naše produkty,které sloužily z počátku,jen jako surovina pro další dekorování,ale na prosby zákazníků,jsme po dvou letech již prodávali sklo,malované,irisované,ryté,pískované,sklo s obtisky i opticky zdobené.Od roku 1998 také sklo doplněné cínem.Jelikož náš syn studuje na sklářském učilišti,obor sklář považuji za svou povinnost,bránit rodinné cennosti,což je pro Nás Náš výrobní program,Naše dekorace,tvary skla a cínové odlitky.

Můžete Nás vidět v  televizních pořadech,při naší tvořivé práci.Toulavá kamera - Tavení skla Dřevem a pořad Těžká dřina - Sklárna.Vyšlo několik článků s fotografiemi,kde jsme zachyceni při práci.

V roce 1998 jsme zahájili spolupráci a Německým zákazníkem,se kterým vnikl program skla kombinovaného s cínem.Odlitky pro Nás začali vyrábět cínaři v důchodovém věku,kteří před zahájením Naší spolupráce vyráběli pouze cínová víčka na pulitry.Tyto výrobky jsme představili i na výstavě v Louvru,kde měly velký úspěch.Následovně se rozšířily i na pulty obchodů po celé Francii.Čtyři výrobky byly zařazeny do prestižních katalogů dárkového zboží pro fracouské ambasády.V roce 1999 jsme vytvořili kráskou kolekci těchto výrobků pro Karla Gotta,jako dárek k jeho 60tým narozeninám.Mezi Naše významné zakazníky patří  Národní muzeum Praha a Národní muzeum v Bruselu rok 2001.

Upozornění !! Pro všechny zákazníky stále nám kopírují naše modely někteří prodejci na fleru kteří pro nás v minulosti pracovali vydávají to za své napady a jak to bývá v Čechách dejte někomu práci a živobytí a on vás okrade !!! Tím smutnější a častější je to v rodině !!!

 

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Florianova huť

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--