Domů Profil prodejce Beer Buddy
  • Prodejce od r. 2020
  • *neuvedeno*, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 1
Aktivita: -
Registrace: 9.11.2020
Město: *neuvedeno*
Stát: ČR
Důležitá informace: Své iniciály, nebo cokoli jiného co si chcete na svém Beer Buďďákovi nechat zvěčnit, uveďte prosím v objednávce :)

Beer Buddy

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsem mládenec s hlavou plnou nápadů, které se někdy podaří zrealizovat do fyzické podoby, jindy musí počkat na své dozrátí. Posledním nápadem, který se mi podařilo dotáhnout do konce, je Beer buddy, tedy pivní kámoš, přítel, pomocník. Mrkněte na jeho varianty, nebojte se zeptat, ale věřte, že nejlepší bude se s ním seznámit osobně :)

 

Kuba

    Znáte to, je krásný letní večer, gril krásně žhne, žebírka na něm už parádně voní. Každá správná obsluha grilu v ruce dřímá piví. Tuhle idilku může pokazit jen jedna z mála věcí - II. termodynamický zákon, který říká, že pivo ruku neochladí, ale ruka pivo ohřeje. A jak jednou kdosi moudrý prohlásil, že teplé pivo je horší než studená že.....bra, vznikl více než praktický, designově unikátní, do rukou skvěle padnoucí kamarád - Beer Buddy. 

 

    Beer Buddy je ryze český výrobek, který má potenciál zajistit, aby se o zlatých českých ručičkách dozvěděl opět celý svět. Při jeho návrhu hrála hlavní roli praktičnost, kterou se podařilo přenést i do finální podoby. Díky jeho rukojeti lze mít ruce stále volné, což pokud rádi gestikulujete oceníte. Ale ani Vaše drahá polovička nepřijde zkrátka, nyní jí budete moct podržet návod, když bude skládat novou skříň. Stačí si Beer Buďďáka zasunout třeba za opasek (za to Vám i poděkují i karpální tunely, které se zbaví námahy). Situací, kde využít Beer Buddyho je zkrátka neomezeně, od volnočasových aktivit až po operační sál (tedy pokud se krev začne skladovat v plechovkách). 

 

    Při návrhu, hned po praktičnosti, padla otázka ohledně Matičky Přírody. Ta je pro nás nejen inspirací, ale i místem, kde nám piví chutná ze všech míst nejlíp. Proto byl zvolen materiál, který pochází přímo z ní - z rostlinných zdrojů. Tvar a konstrukce je vymyšlena tak, aby BeerBuďďák byl pevný a přitom lehký. Aby svojí funkci plnil i po tisícátým piví stejně, jako když jste zaklapli své první. Pokud ne, pošlete nám ho zpět, a my Vám pošleme zdarma nového. 

Způsob dopravy
Balíčky odesílám pomocí české pošty, kdo je (ka)Brňák, tak se můžeme domluvit osobně :)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Beer Buddy

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--