Domů Profil prodejce ART BY HERON
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Nymburk, ČR
  • 23 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 11
Aktivita: aktivní
Prodáno: 23
Registrace: 19.4.2019
Město: Nymburk
Stát: ČR

ART BY HERON

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

***************************************************************

O mně

Ahoj jmenuji se Aneta, pracuji jako učitelka ve školce. Momentálně jsem na mateřské s dcerkou Laurou a když se mi zadaří a spinká, sem tam něco uháčkuji. Od dětství mám velmi ráda ruční práce (pletení, háčkování, šití, malování, kreslení - tužkou, perem...) a umění jako takové. Obdivuji, když někdo v oblasti umění/tvorby vyniká, má vytříbený vkus a umí ho lidem všelijakým způsobem předat ať už v podobě šperků, hudby, kresbou, malbou...

Budu ráda, když Vás mé vytvořené drobnosti zaujmouBláznivý

***************************************************************

Ochrana osobních údajů

Prodávající tímto prohlašuje, že veškeré údaje poskytnuté kupujícím jsou zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění a nebudou za žádných okolností poskytnuty třetím osobám a nebudou použity k marketingovým účelům.

***************************************************************

Způsob dopravy

Šperky zasílám jako doporučený dopis Českou poštou. Na Slovensko a do zemí EU poštovné dle tarifu České pošty.

***************************************************************


Děkuji za přízeň :-)

Děkuji za přízeň s pozdravem Anet Stydlivý úsměv

***************************************************************

1. Objednávka - kupní smlouva
Kupní smlouva vznikne odesláním objednávky nakupujícímu. Přijetí objednávky potvrdí prodávající a nakupující je následně informován prostřednictvím e-mailu (pomocí nástroje provozovatele tohoto webu). Stejným způsobem je nakupující informován o přijetí platby na účet a následném odeslání zboží.

***************************************************************

2. Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy – vrácení zboží do 14 dnů od převzetí.
Kupující může odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží nebo poslední části dodávky, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby.
Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží.

Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží. Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá ve 14 denní lhůtě - nejlépe však obratem, aby nedošlo k zbytečnému odeslání zboží, pokud o něj kupující nemá zájem. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést číslo objednávky, bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.

Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal.
Platba za vrácené zboží bude prodávajícím nakupujícímu uhrazena až po přijetí vráceného zboží a jeho následné kontrole. Zboží musí být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození.

Nakupující nese přímé náklady spojené s vrácením zboží.
Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej do navrácené částky.
Právo na odstoupení od smlouvy nelze uplatnit u smluv na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu.

***************************************************************

3. Reklamace zboží
Pokud má převzaté zboží nedostatky (např. nemá sjednané nebo oprávněně očekávané vlastnosti, nehodí se k obvyklému nebo sjednanému účelu, není kompletní, neodpovídá jeho množství nebo jakost), jedná se o vady zboží, za které prodávající odpovídá. Prodávající může nabídnout po dohodě s nakupujícím slevu z ceny výrobku, výměnu či opravu výrobku. 

Vznikne-li škoda při přepravě zboží, odpovídá za vzniklou škodu dopravce.
V tomto případě musí přebírající na tuto vadu okamžitě upozornit přepravce a následně prodejce. Zboží je vždy odesíláno doporučeně - podrobnosti o způsobu přepravy jsou uvedeny na profilu prodejce a je nutné, aby se nakupující ve svém zájmu s těmito podmínkymi před uzavřením objednávky seznámil.
Prodávající odpovídá za vady vzniklé po převzetí zboží v 24 měsíční záruční době. Prodávající neodpovídá za vady vzniklé v důsledku běžného opotřebení.

***************************************************************

4. Dodání zboží
Nakupující hradí prodávajícímu platbu za zboží + poštovné a balné převodem na bankovní účet. Zboží bude odesláno po obdržení platby na účet prodávajícího nejpozději do 5 pracovních dnů ode dne přijetí platby na účet (pokud se nedohodne nakupující s prodávajícím jinak). Číslo bankovního účtu je kupujícímu sděleno po potvrzení přijetí objednávky.

Další možností převzetí a úhrady zboží je osobní odběr. Tato možnost je možná pouze v prodejcem uvedených lokalitách. Pouze po předchozí domluvě kupujícího s prodávajícím je možné předání zboží i na jiném místě, bude-li prodávající souhlasit s místem předání navrženým kupujícím.
Zboží je odesílano Českou poštou, poštovné a balné se odvíjí od aktuálních cen České pošty, množství, ceny a váhy zboží.

***************************************************************

5. Prohlášení
Potvrzením objednávky prodávající prohlašuje, že se seznámil s obchodními podmínkami, a byl poučen o možnostech odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží a souhlasí s nimi.
Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje nakupujícího jsou považovány za důvěrné a bude se řídit dle Zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ART BY HERON

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--