Domů Profil prodejce Ateliér Anežčino
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Šonov, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 31
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 24.3.2018
Město: Šonov
Stát: ČR

Ateliér Anežčino

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Tvorba všeho druhu pro Vás, pro radost a tvořené z radosti. Velice se na Vás těším a doufám, že mé výrobky Vás a Vaše blízké potěší. ValentýnkaS láskou Vaše Anežčino.Srdce

 Jsem maminkou dvou krásných princezen, které si žádají mnoho mé pozornosti, takže všechny výrobky vznikají po večerech a nocích,kdy ta naše štěstí spinkají. Přesto vše, co tvořím, vzniká s láskou a radostí pro Vás všechny.Květ

 Narodila jsem se v nádherném kraji, plném přírodních krás.Krásný den Kopců, skal, potůčků a studánek. To vše totiž skýtá CHKO Broumovsko a tam se také zrodily mé první kousky, převážně háčkované. K háčkování mne přivedla má babička, která (jako pravák) trpělivě učila svou levorukou vnučku tomu krásnému tvoření (kvůli mně háčkovala levou rukou). Já jí tímto dnes děkuji a doufám, že se mi podaří tu lásku a radost předat dál, ve svých výrobcích. Má tvorba se ovšem posunula dál a já se zamilovala do ovčí vlny a práce s ní. Najdete zde tedy nově plstěnou tvorbu.

Veškeré mé výrobky vznikají ve výhradně nekuřáckém prostředí, při vonné tyčince, či příjemném světle svíček a hudbě, která je milá mé duši. Do každého výtvoru vkládám kus sebe samé. Je v nich láska, radost, energie a víra v krásné začátky i konce.

Jsem vděčná každému, komu můj výrobek udělá radost. Mám totiž možnost, díky každému prodanému výrobku, pomáhat dál potřebným. To totiž pociťuji, jako své poslání.

Děkuji Vám, za návštěvu mého obchůdku a přeji Vám všem krásné dny,plné radosti a lásky.Květ

Způsob dopravy
Česká pošta. Poštovné se řídí ceníkem ČP platným od 1.1.2022. Cenu určuje hmotnost a hodnota zásilky. Do zahraničí je cena stanovena individuálně. Možnost osobního převzetí v Týnci nad Sázavou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ateliér Anežčino

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--