Dlouho nosím v hlavě, že dám vědět jak se nám daří bezplenkování, a jak už jsou vychytané plenečky a ostatní věcičky.... stále ne a ne se k tomu dostat.... tak dnes.... kdy mám nejvíc práce.... plný stůl rozdělaných objednaných plenek.... uspané děti... kdy jsem u počítatče zachumlaná v dece a necce se mi vstát protože v kamnech dávno vyhaslo a je tu zima jako blázen .... :-)

 

Světlance je 9 měsíců má stále něco na práci... signály vůbec nechytám... také mám stále něco na práci :-)... i když jsem se na to zkoušela zaměřit , tak mi přijde, že n to dlabe, takže posazuji na nočník, kdy mi to přijde, počůrané plínečky míváme 3-4, záleží jak zvládneme noční čůrání, někdy krásně vydrží do rána- nevyčůrá se ani u nočního kojení- jindy má plínečku mokrou- ovšem jen tu bezplenkovou vycpávám 45cm dlouhou vkládačkou, nebo klasickou čtvercovkou, ráno dáváme hned na nočníček- většinou si počká. Nechávám jí spinkat i s nahatým zadečkem jen na podložce- to je moc spokojená.

 

image povídání prokládám fotkou nejmuchlovatějších minky tepláčků pro bezplenkáčky :-)

 

Nevím, zda jsem už psala o "krizi pátého měsíce"- období, kdy dětičky vzorní bezplenkáčci začínají víc zkoumat okolí a nemají čas sedět na nočníčku.... Tak to nás neminulo, vyřešla jsem to domluvou se Světlankou, děti se často tváří, že neví o čem se mluví a ničemu nerozumí, ale rozumí dobře a dáse s nimi dohodnout....:-)

 

image PUL plenečka pro bkm pro Karkulku

 

Bezplenkování v nemocnici.... ano- to máme také za sebou, před Vánoci Světlanku skolil zápal plic, málem jsme o ní přišli... pár dní se to tvářilo jako běžné nachlazení a pak ze dne na den se nemohla skoro nadechnout- brrrr.... antibiotika ostala nitrožilně a zabraly rychle, na bkm v nemocici koukali zprvu dost vyjeveně, ale neříkali nic... jediné, že jsem musela vážit plínečky, pokoj jsme měli nadstandartní, tak bylo kde plínečku vždy přeprat, vystačilo nám 6 vkládaček, 2 čtvercové plenky, troje bkm pul kalhotky a jedna AIO. Jak byla Světlanka slaboučká, tak jsem jí na nočíček nedávala, hned jak pookřála, tak ano- byla to radost- signál jsem ani v nemocnici , kde jsme byly samotné- jedna pro druhou nevypozorovala, tak nevím, jak to s těmi signály je, ani u holek jsem žádný nevychytala... asi mám malý pozorovací talent :-)

 

A už se mi klíží oči a Světlančino noční probuzení se blíží.... přejdu ke vložení fotek s už definitivně vychytanýma bkm plínečkama. Fotoalbum pro bkm zde.

 

PUL plenka pro bkm je nově doplněna o jistící patenky, které skvěla jistí proti vyvékání

patentkový pásek zajišťuje, že plenka krásně drží na místě, ale to už víte z dřívějška :-)

 

image

 

patentek je dost na upravování velikosti a přizpůsobení se různým vkládačkám...

 

image

 

!!! Střih je vychytaný i pro případ, kdy se bkm nedaří - dá se používat na štíhlé pleny jako klasické svrchňáčky což je velké plus :-)

Ač velice štíhlá, tak hodně praktická

 

image

 

image

 

Flís tvoří kapsy, které drží savou plenečku a zároveň zajišťuje příjemný pocit na tělíčku děťátka.

 

image

 

flísáčky pro bkm jsou nově též doplněné o jistící patentky, ty si savou plenku drží samy- žádné kapsy, patentky či sucháče nejsou třeba...

 

image image image

 

na fotkách komplet bkm flísáčky a bkm tepláčky se zesílenýma kolínkama

 

 

Moc prosím - nekopírujte- je to naprosto unikátní systém, je za tím hodně hodin přemýšlení, hodně zkoušení a testování... výrobek a všechn jeho vývojové fáze má licenci cretive commons

CC BY-NC-SA 3.0 CZ

opravdu děkuji, že respektujete autorsví.

Právní text k licenci

 

Uveďte autora Zachovejte licenci Neužívejte dílo komerčně Nezasahujte do díla